Vi som jobbar här

Verksamheten drivs i huvudsak av mig Åsa och min man Anders. Men till vår hjälp har vi även underbara medarbetare som också är väldigt populära som turledare, ridlärare och ledare på våra ridläger. Alla medarbetarna hjälps åt att rida och träna våra fina hästar, en viktig del i verksamheten så de fortsätter att vara fina, glada och hållbara.

Vill du rida privatlektion? Det går fint att boka och önska vem du vill rida för.

Här nedan följer en kort presentation av oss som finns här i dag.

 

Åsa Jensen
Jag har ridskolegrupper varannan måndag och varje tisdag.
Samt specialgrupper som Kadriljgruppen.

 

 

Veronica Karlsson
Torsdagar och söndagar har Veronica sina grupper. Veronica är även Åsas högra hand i mångt och mycket.
Thota frá Eyrarbakka heter Veronicas egen häst som för tillfället hennes mamma Anna rider mest. Veronica går en utbildning på BYS i Skara för att bli Ridsportsentreprenör. Som skolhäst har hon vår Askja från Milåsa. Veronica hjälper till med det mesta på gården så som privatlektioner, turer och ridläger.

 

 

Hannah Nero
Här har vi vår underbara knattegruppsfröken! Älskad av alla sina elever. Hannah är även en klippa när det gäller att vara turledare, ridkalas och på ridläger. Alltid ett glatt humör och duktig med såväl gäster som hästar. Hannahs häst är Lilja fra Jespersgade en vacker unghäst som Hannah håller på att rida in.

 

 

 

Marielle Ingesson
En ypperlig turledare och vikarie på ridskolan. Marielle är skolad av dressyrryttare och det är oerhört värdefullt i vårt jobb. Någon egen häst har hon inte ännu utan rider träningshästar och de som behöver pillas till. Marielle håller även privatlektioner.

 

 

Ulrika Lundin
Varannan måndag har vi pedagogen Ulrika som ridlärare. Hon är även en mycket populär turledare med sitt glada härliga humör. Till vardags arbetar Ulrika som lärare. Ulrika är också den som rider till och fixar med de flesta hästarna. Familjen har unghästen Thor från Milåsa