Våra olika turer


 1  timmars turen

För dig som är ovan och vill prova på hur det är att rida i skogen. En kortare runda för gammal som ung. Turen startar i paddock.


Pris 650 kr

 

2  timmars turen

För alla, en varierande tur i alla gångarter. Tempot anpassas efter den minst vana ryttaren. Även den ovana ryttaren klarar 2 h turen.


Pris: 800 kr


2,5 timmars turen

För alla, en varierande tur i alla gångarter. Tempot anpassas efter den minst vana ryttaren. Även den ovana ryttaren klarar 2.5 turen.


Pris: 850 kr

 

3 h  timmars turen – inkl fikastopp

För alla, en varierande tur i alla gångarter. Tempot anpassas efter den minst vana ryttaren. Även den ovane ryttaren klarar turen. Fikastopp med ordentligt hembakt fika


Pris 900 kr

 

4 h turen med härliga galopp och töltsträckor

En underbar tur där du får uppleva skog, grusväg vackra små sjöar och härlig galopp! Om ni är badsugna ta med badkläder för dopp i någon av sjöarna.


Pris: 1100 kr inklusive fika, eller med lättare lunch 1300 kr

 

Glögg ritt – med värmande eld    ( Ca 1,5 h ridning )

En härlig tur i ett förhoppningsvis vitt vinterlandskap. Vi rider en runda i skogen, stannar och värmer oss vid elden och äter hemgjorda lussekatter, pepparkakor och dricker glögg.För alla, en varierande tur i alla gångarter. Tempot anpassas efter den minst vana ryttare.


Pris: 700 kr

 

Heldagsturen ca 6 h

En totalupplevelse till häst. Hela dagen i vacker natur på positiva hästar. Vi tar med oss god fika och lunch. Vid önskemål och fint väder finns givetvis tillfälle för bad i vackra sjöar.


Pris 1600 kr


Alla turer går att skräddarsy för just ert sällskap. Kontakta oss för offert.


Vildmarkstur

31 maj-2 juni
Följ med ut på en weekend i underbar natur och härliga ridvägar. Vi kommer sova två nätter i tält och laga mat gemensamt över öppen eld eller på gasolkök. Njut av lugnet i skog och mark. Vi står för hästar, guide och mat samt utkörning av utrustning. Du tar med eget tält, liggunderlag och sovsäck.


Fredagen startar vi här på Milåsa kl 15.00 med att rida några timmar till det ställe där vi skall ha vårt bascamp.

Lördag blir en heldagstur.

Söndag blir halvdagstur tillbaka till Milåsa, avslut ca 16.00


Pris 4500 kr


Övrig information

Vid bokning för färre än 6 personer kan ni komma att bokas ihop med andra ryttare. Vi bokar ihop efter den ridkunskap ni uppger vid bokning.


Uppsittning ingår i tiden så var på plats  15 min innan.